Zastąp 1 produktem - wszystkie Swoje produkty
Tutaj - Otrzymaj gotową instrukcję
All Kill 2000
Płyn przeznaczony do higienicznej dezynfekcji rąk oraz dezynfekcji uprzednio umytych i spłukanych czystą wodą powierzchni i urządzeń, mających jak i niemających kontaktu z żywnością, w przemyśle spożywczym, w obiektach użyteczności publicznej oraz gospodarstwach domowych. Zdezynfekowane powierzchnie mające kontakt z żywnością należy spłukać wodą pitną. Produkt wykazuje właściwości bakteriobójcze, grzybobójcze wobec grzybów drożdżopodobnych i wirusobójcze wobec wirusów otoczkowych.
Numer Decyzji: Pozwolenie na obrót nr 3175/TP/2020, Data ważności: 24 miesiące od daty produkcji (na opakowaniu). Podmiot odpowiedzialny: Avespharm Aleksandra Dobrzyńska, ul. Poznańska 19, 64-300 Nowy Tomyśl,e-mail: info@allkill.shop
Dla Przedsiębiorców - www.allkill.eu
Postać produktu: Ciecz, Przeznaczenie i sposób użycia: Produkt gotowy do użycia, nie wymaga rozcieńczania wodą.
Dla kogo jest All Kill z pompką dozującą?
Kto już skorzystał z All Kill ?
Sprawdź jakie wyrażają opinie – www.allkill.eu/50
Zakres działania:
|
Przeznaczenie I - do stosowania w miejscach prywatnych i publicznych: Preparat dezynfekcyjny All Kill 2000, posiada właściwości bakteriobójcze, grzybobójcze przeciwko grzybom drożdżopodobnym oraz ograniczone działanie wirusobójcze wobec wirusów otoczkowych. Może być stosowany do dezynfekcji wszystkich wodoodpornych powierzchni i wyposażenia w hotelach, restauracjach, szkołach i przedszkolach oraz innych placówkach użyteczności publicznej.
Przeznaczenie II - do stosowania w przemysłach spożywczym i przetwórstwa środków żywienia zwierząt: Preparat dezynfekcyjny All Kill 2000, posiada właściwości bakteriobójcze, grzybobójcze przeciwko grzybom drożdżopodobnym oraz ograniczone działanie wirusobójcze wobec wirusów otoczkowych. Produkt jest przeznaczony do dezynfekcji urządzeń i powierzchni zewnętrznych oraz wewnętrznych w zakładach przemysłu spożywczego, napojowego, browarniczego, mleczarskiego i mięsnego związanych z produkcją, transportem oraz przechowywaniem żywności i pasz. Przeznaczony jest do dezynfekcji urządzeń i powierzchni zarówno mających jak i nie mających bezpośredniego kontaktu z żywnością i środkami żywienia zwierząt.
Przeznaczenie III - do higienicznej dezynfekcji rąk. Sposób użycia: Na czyste i osuszone ręce nanieść 3 ml preparatu i wcierać w skórę przez 30 sekund, zwracając uwagę na miejsca pomiędzy palcami, paznokcie i powierzchnie palców. Czynność tę powtórzyć.