Profesjonalne produkty do dezynfekcji dla branży HoReCa
Uniwersalny produkt do dezynfekcji powierzchni mających i nie mających kontaktu z żywnością oraz do dezynfekcji rąk.
Zastąp 1 produktem - wszystkie Swoje produkty
Tutaj - Otrzymaj gotową instrukcję
All Kill 2000
Duży pakiet przygotowany specjalnie dla zaspokojenia podstawowych potrzeb sanitarnych w branży HORECA, które muszą sprostać wymogom reżimu oraz odpowiedzieć na pytania SANEPIDu.
Pakiet profesjonalnych produktów do dezynfekcji dla branży HoReCa zawiera:
Duży pakiet dla HORECA | |
Kanister 5 L x 10 | 650,00 zł |
Pompa dozująca do kanistra | 24,00 zł |
Delikatna pianka do rąk 100ml x 10 | 200,00 zł |
Oznakowanie podłoga x 5 sztuk | 125,00 zł |
Oznakowanie ściana x 10 sztuk | 250,00 zł |
Instrukcja dezynfekcji x 10 sztuk | 250,00 zł |
Dozownik pianujący | 260,00 zł |
Wersja mini 50 ml x 50 sztuk | 450,00 zł |
Suma pakietu rynkowa | 2 209,00 zł |
Wartość pakietu | 1 999,00 zł |
Pakiet zawiera produkty, które mają następujące wykorzystanie:
Pakiet produktów do dezynfekcji dla branży HoReCa zawiera płyn dezynfekujący do rąk oraz powierzchni i urządzeń. Jego delikatna formuła pozwala stosować go osobom ze skórą wrażliwa, również alergikom. Ponadto może być wykorzystywany do dezynfekcji powierzchni, które mają kontakt z żywnością – w tym przypadku po dezynfekcji należy spłukać dezynfekowane miejsca pitną wodą. Preparat All Kill jest bakteriobójczy, grzybobójczy (grzyby z rzędu drożdżaków) oraz wirusy, w tym wirusy otoczkowe, między innymi wirus SARS-CoV-2.
Numer Decyzji: Pozwolenie na obrót nr 3175/TP/2020, Data ważności: 24 miesiące od daty produkcji (na opakowaniu). Podmiot odpowiedzialny: Avespharm Aleksandra Dobrzyńska, ul. Poznańska 19, 64-300 Nowy Tomyśl,e-mail: info@allkill.shop, www.allkill.eu
Postać produktu: Ciecz, Przeznaczenie i sposób użycia: Produkt gotowy do użycia, nie wymaga rozcieńczania wodą.
Dla kogo jest All Kill ?
Profesjonalne produkty do dezynfekcji dla branży HoReCa stosowane są w miejscach użyteczności publicznej, w prywatnych przedsiębiorstwach, w placówkach medycznych, biurach, zakładach pracy, urzędach, laboratoriach i wszędzie tam, gdzie dezynfekcję przeprowadza się często – ważna jest więc zarówno skuteczność, jak i wygoda stosowanych produktów do dezynfekcji.
Kto już skorzystał z All Kill ?
Sprawdź jakie wyrażają opinie – www.allkill.eu/50
Zakres działania:
|
Przeznaczenie I - do stosowania w miejscach prywatnych i publicznych: Preparat dezynfekcyjny All Kill 2000, posiada właściwości bakteriobójcze, grzybobójcze przeciwko grzybom drożdżopodobnym oraz ograniczone działanie wirusobójcze wobec wirusów otoczkowych. Może być stosowany do dezynfekcji wszystkich wodoodpornych powierzchni i wyposażenia w hotelach, restauracjach, szkołach i przedszkolach oraz innych placówkach użyteczności publicznej.
Przeznaczenie II - do stosowania w przemysłach spożywczym i przetwórstwa środków żywienia zwierząt: Preparat dezynfekcyjny All Kill 2000, posiada właściwości bakteriobójcze, grzybobójcze przeciwko grzybom drożdżopodobnym oraz ograniczone działanie wirusobójcze wobec wirusów otoczkowych. Produkt jest przeznaczony do dezynfekcji urządzeń i powierzchni zewnętrznych oraz wewnętrznych w zakładach przemysłu spożywczego, napojowego, browarniczego, mleczarskiego i mięsnego związanych z produkcją, transportem oraz przechowywaniem żywności i pasz. Przeznaczony jest do dezynfekcji urządzeń i powierzchni zarówno mających jak i nie mających bezpośredniego kontaktu z żywnością i środkami żywienia zwierząt.
Przeznaczenie III - do higienicznej dezynfekcji rąk. Sposób użycia: Na czyste i osuszone ręce nanieść 3 ml preparatu i wcierać w skórę przez 30 sekund, zwracając uwagę na miejsca pomiędzy palcami, paznokcie i powierzchnie palców. Czynność tę powtórzyć.