All Kill 2000
Pakiet do dezynfekcji w gastronomi został przygotowany dla zaspokojenia potrzeb restauracji, która musi sprostać wymogom reżimu sanitarnego.
Pakiet zawiera:
|
|
Delikatna pianka przeznaczona jest do bezpiecznej i skutecznej dezynfekcji rąk, a także do dezynfekcji powierzchni, które mają i które nie mają kontaktu z produktami spożywczymi. Stosowane w przemyśle spożywczym, w miejscach użyteczności publicznej, w prywatnych firmach i gospodarstwach domowych. Powierzchnie, które mają kontakt z produktami spożywczymi, po zdezynfekowaniu należy spłukać pitną wodą. Pianka do dezynfekcji skutecznie usuwa bakterie, grzyby z rzędu drożdżaków oraz wirusy, również wirusy otoczkowe, do jakich zalicza się wirus SARS-CoV-2.
Numer Decyzji: Pozwolenie na obrót nr 3175/TP/2020, Data ważności: 24 miesiące od daty produkcji (na opakowaniu). Podmiot odpowiedzialny: Avespharm Aleksandra Dobrzyńska, ul. Poznańska 19, 64-300 Nowy Tomyśl,e-mail: info@allkill.shop
Przeczytaj dla Przedsiębiorcy www.allkill.eu
Postać produktu: Ciecz, Przeznaczenie i sposób użycia: Produkt gotowy do użycia, nie wymaga rozcieńczania wodą.
Pianka dezynfekująca, jak i inne produkty All Kill, skutecznie usuwa bakterie, wirusy i grzyby, jednocześnie jest delikatna dla skóry dłoni i tworzyw, które pokrywają różnego rodzaju powierzchnie. Dzięki temu może być z powodzeniem stosowana do rąk – również u alergików – jak i do powierzchni, wykorzystywanych do przygotowywania posiłków. Wygodne opakowanie i bezpieczna formuła sprawia, że po produkty te sięgają przedsiębiorcy, kierownicy placówek medycznych, właściciele sklepów, a także osoby prywatne (gospodarstwa domowe).
Dla kogo jest All Kill ?
Kto już skorzystał z All Kill ?
Sprawdź jakie wyrażają opinie – www.allkill.eu/50
Zakres działania:
|
Przeznaczenie I - do stosowania w miejscach prywatnych i publicznych: Preparat dezynfekcyjny All Kill 2000, posiada właściwości bakteriobójcze, grzybobójcze przeciwko grzybom drożdżopodobnym oraz ograniczone działanie wirusobójcze wobec wirusów otoczkowych. Może być stosowany do dezynfekcji wszystkich wodoodpornych powierzchni i wyposażenia w hotelach, restauracjach, szkołach i przedszkolach oraz innych placówkach użyteczności publicznej.
Przeznaczenie II - do stosowania w przemysłach spożywczym i przetwórstwa środków żywienia zwierząt: Preparat dezynfekcyjny All Kill 2000, posiada właściwości bakteriobójcze, grzybobójcze przeciwko grzybom drożdżopodobnym oraz ograniczone działanie wirusobójcze wobec wirusów otoczkowych. Produkt jest przeznaczony do dezynfekcji urządzeń i powierzchni zewnętrznych oraz wewnętrznych w zakładach przemysłu spożywczego, napojowego, browarniczego, mleczarskiego i mięsnego związanych z produkcją, transportem oraz przechowywaniem żywności i pasz. Przeznaczony jest do dezynfekcji urządzeń i powierzchni zarówno mających jak i nie mających bezpośredniego kontaktu z żywnością i środkami żywienia zwierząt.
Przeznaczenie III - do higienicznej dezynfekcji rąk. Sposób użycia: Na czyste i osuszone ręce nanieść 3 ml preparatu i wcierać w skórę przez 30 sekund, zwracając uwagę na miejsca pomiędzy palcami, paznokcie i powierzchnie palców. Czynność tę powtórzyć.