-
Wsparcia szczepie, w szczególności kokcydiozy -
Znacznego polepszenia odporności, RÓWNIEŻ przeciwko kokcydiozom -
Zapobiegania kolibakteriozie, beztlenowcom, salmonelli -
ZAPOBIEGANIA GRZYBICOM, w tym aspergilozom i kandidiozom -
Zapobiegania dysbakteriozie - wspomaga prawidłową mikroflorę przewodu pokarmowego
-
Unifikacja stada -
Modulacjia mikroflory bakteryjnej | -
Promotory rozwoju antybiotyków (AGP) - stopniowo i całkowicie -
Antybiotyki jelitowe, takie jak m.in.: Kolistyna, Tylosyna, Tiamulina, Linkomycyna -
Niechronione/chronione kwasy organiczne -
Drożdże, probiotyki i prebiotyki -
Olej sojowy, inny oleje roślinne, w proporcji 1 : 1 -
Olejki eteryczne -
Kwasy tłuszczowe o łańcuchach średniokrótkich -
Maślany |